Stora bettingvinster

Drömmen om vinst

Vare sig du är proffs eller nybörjare så kan det alltid vara inspirerande att läsa om de enorma bettingvinster som hägrar där ute. För visst finns det möjligheter att vinna stora pengar inom bettingvärlden och många när kanske drömmen om att bli ekonomiskt oberoende en dag genom sitt spelande. Ju mer man spelar på betting ju skickligare blir man på att förutspå utgången i matcher inom sitt område.

När det gäller betting så är det inom kategorierna fotboll och trav som de största vinsterna finns. Betting är ett spel som kräver skicklighet för att vinna, så för den som läser på och håller sig uppdaterad finns ändå möjligheter att påverka sin lycka. Detta till skillnad på slots och en del tärningsspel som mest handlar om tur.

Stryktipset

Stryktipset introducerades 1934 och är ett av det mest populära bettingspelen inom fotboll i Sverige. Sedan starten har många blivit miljonärer genom betting på fotboll här. För ett antal år sedan fick en spelare ut en vinst på 10 miljoner kronor efter att ha lyckats få 13 rätt på Stryktipset. Det har också delats ut vinster på så mycket som 7 och 5 miljoner kronor.

Vad gäller trav så har Harry Boy hittills gett stora vinster. Till skillnad från annan betting så kan faktiskt Harry Boy spelas utan någon kunskap om trav. Man kan ändå ha chans att vinna på sättet som spelet är utformat. Sedan spelet kom ut på svenska marknaden har runt 60 personer blivit miljonärer på Harry Boy.

En gång om året körs Sveriges största travlopp av internationella mått. Den äger rum sista söndagen i maj varje år på Solvalla. Besökare från hela världen reser till Stockholm för att närvara vid det stora Elitloppet. 16 hästar deltar i två heat och tävlar om en plats i finalen på söndagen. Miljontals kronor ligger i prispotten.

Betting inom underhållning

Men det finns annat än sport att satsa på nu förtiden även om det kanske inte är här man hittar de allra största vinsterna. Men Melodifestivalen exempelvis engagerar enormt mycket människor i hela Europa och alla har mycket att säga om låtarna som framförs. Flera av de stora svenska bettingbolagen har numera odds för de olika artisterna som deltar och detta redan innan någon fått höra låtarna. Man utgår helt enkelt från artistens populäritet och även okända artister kan ofta få mycket höga odds.

I TV-program som välkända Idol och Let's Dance bettas det också friskt. Man vet ju aldrig vem som kommer vinna i slutändan men alla som följer programmen har oftast åsikter om deltagarna och vem de tycker är bäst. Om man gör lite research och kollar sociala medier, hör med vänner etc kan man få en ganska bra bild om vilket alternativ man ska sätta sina odds på.