Startbonus och andra bonusar

Välkomstkampanjer

När du registrerar dig på en spelsajt erbjuds du alltid en startbonus eller välkomstbonus som det också kallas. Detta är en del i spelbolagens välkomstkampanjer och ett sätt att locka in nya kunder.En startbonus kan exempelvis vara på 100 procent upp till 2000 vilket betyder att du kan få som mest 1000 kronor i bonus. Med andra ord, om du sätter in 1000 kronor får du 100 procent, det vill säga 1000 kronor extra och på ditt spelkonto finns då 2000 kronor att spela för.

Startbonusen kan man inte plocka ut utan att ha uppfyllt spelbolagens omsättningskrav för hur många gånger du ska spela för din bonus. Kan vara bra att läsa på vad som gäller för just din bonus så du inte blir besviken när det inte går att plocka ut riktiga pengar direkt.

Mer pengar på spelkontot

Det positiva med en startbonus är att du får en bra balans på ditt spelkonto redan från start. Du får mer pengar att spela för och kanske kan riska lite mer. Det negativa är att du såvida du inte vinner en ansenlig summa inte kan plocka ut några pengar förrän du uppfyllt omsättningskravet. Det betyder att pengarna på ditt konto är frysta. Skillnaden är alltså att om du spelar för egna pengar från början kan du också plocka ut vinsten när du vill. Använder du dig av bonusen måste du fortsätta spela tills du uppfyllt omsättningskravet, sen kan du plocka ut vinsten.

Om du väljer att registrera dig på många olika spelsajter så kommer du som sagt få ta del av en mängd bonusar och välkomsterbjudanden. Det kan vara allt från gratis freespins och insättningsbonusar som nämndes tidigare till extra freespins vid insättning. Har man tur kan någon av alla dessa bonusar bli till riktiga pengar.

Är du flitig på att registrera dig hos många spelbolag kan du spela gratis i ganska lång tid. Detta ger dig tillfälle att hitta de spelsajter som tilltalar dig mest plus möjlighet att öva på olika spel innan du riskar riktiga pengar.

Bonus på slots- freespins

Spelautomaterna eller slots som man kan spela på casinos online ger de största vinsterna och är därför också väldigt populära. Slots att lägga på minnet är exempelvis Arabian Nights och Mega fortune, de har båda progressiva jackpottar vilka kan ge astronomiska vinster. På dessa spelautomater erbjuds ofta gratisrundor, så kallade freespins för nya spelare. Freespinn är helt enkelt en gratis snurr som du erbjuds av spelbolaget att använda på utvalda spel. Det är dock oftast så att den bonus du vinner på dessa freespins ska omsättas ett antal gånger innan den kan plockas ut som pengar. Detta enligt spelbolagens omsättningskrav. Det är vanligt att man får 10 eller 20 gratisrundor på en speciell slot första gången man spelar.