Monkey King från Yggdrasil

Yggdrasil har gett ut en helt ny unik slot som heter Monkey King. Med spelet tillkommer en hel drös med bonusfunktioner för att det ska bli en riktigt lyckosam start för Monkey King. Yggdrasil har verkligen lyckats med grafiken, ljudet och med 3D-animationerna. Kan lova dig att du inte kommer bli missnöjd när du snurrar på hjulen.

Specifikt för Monkey King

Spelet har fem hjul och för att du ska lyckas vinna behöver du få tre av samma symbol. Detta är enkelt att få så du kommer att kunna vinna ofta, vilket är extra roligt. När du börjar spela kommer du få åka med på en resa till Kina, då spelets bakgrund är inspirerat av det kinesiska landskapet och arkitekturen. Du kommer genom spelet få ta del av snygga animationer av Monkey King själv, amuletter och andra magiska föremål.

Innan du snurrar

Du behöver bestämma dig för hur mycket du vill satsa per snurr innan du snurrar på hjulen och det gör du längst ner till vänster. Du kommer enkelt att kunna ändra värdet med plus eller minus och då kommer du se summan bredvid. Det kommer starta från 0,25 € och upp till 125 € beroende på vad du känner att du har råd med. Du kan välja att spela på auto och du väljer då antal snurr som du vill ta, och du kan sedan stoppa när som helst. 

Flera stora bonusar

Monkey King har alltså inga vinstlinjer utan det blir vinst varje gång du får tre i rad. Därtill har Yggdrasil lagt till stora bonusar och vinster som till exempel Sticky Wilds, Nedräknings Wilds, Skattkista-symbol och tre freespins-lägen. För att förklara tydligare kommer en Sticky Wild komma upp på hjul 4 och 2 och när de aktiveras kommer de ge dig en vinst och kommer sedan stanna kvar under ett snurr till. En nedräknings-wild är en symbol som du kommer råka på under hjul tre och när den aktiveras kommer wild-symbolen vara kvar under hela 3 snurr. Skattkista-symbolen kommer upp på hjul fem och när den aktiveras blir du belönad med 40-1000 mynt eller ett gratissnurr.

Monkey King funktionen är en rolig och fyndig funktion då Monkey King kommer fram på skärmen och ändrar symbolerna så att det blir som en fördel för dig. Du kan till exempel få fyra i rad eller fem i rad med symboler, allt för att öka din vinst. Ifall du får tre eller fler av gratissnurr-symbolen blir du belönad med gratissnurr och du får välja mellan tre spelalternativ. Stacked Wilds, Starting Wilds och Incremental Wilds, det är bara att välja vad du vill.